Coming Out: Share your Story

  • Data: 10 Bal 2018 Pradžia: 18:00 Vieta: LGBT* centras Pylimo g. 21, LT-01141 Vilnius

event coming out bannerAr norite pasidalinti savo LGBT* atsiskleidimo patirtimi bei išgirsti kitų žmonių istorijas? O gal norėtumėte gauti patarimų, kaip atsiskleisti savo šeimai, draugams ar bendradarbiams? Tuomet prisijunkite prie mūsų bendruomenės renginio! Dalijimasis savo istorija nėra privalomas, esate labai laukiami renginyje tiesiog pasiklausyti kitų patirčių!

Šis renginys – tai šiek tiek kitoks LGL Knygų klubo susitikimas. Ta proga kviečiame Jus susipažinti su Cass atsiskleidimo modeliu ir pasirinktinai su juo susieti savo atsiskleidimo procesą. Susipažinti su šia teorija galite paspaudę šią nuorodą: http://www.uas.alaska.edu/juneau/activities/safezone/docs/comingout_stages.pdf

Gaila, bet į modelį įtraukiami tik lesbiečių, gėjų ir biseksualių žmonių atsiskleidimo etapai, tačiau laukiamos visos atsiskleidimo istorijos! Galbūt šie etapai taip pat gali būti taikomi Jums atsiskleidžiant kaip, pvz., trans* arba queer asmeniui.

Knygų klubas reguliariai atsinaujins praėjus trims savaitėms po šio renginio. Tai reiškia, jog kitą kartą pasirinksime temą, ir, remiantis knygos ištrauka, aptarsime ją jaukioje atmosferoje su arbata bei užkandžiais.