LGBT+ psichinės sveikatos dirbtuvės

  • Data: 27 Kov 2018 Pradžia: 18:00 Vieta: LGBT* centras Pylimo g. 21, LT-01141 Vilnius

Psichinė sveikata yra svarbi kiekviename gyvenimo etape – tiek vaikystėje, tiek paauglystėje, tiek suaugusiems asmenims. Ji apibendrina mūsų emocinę, psichologinę ir socialinę gerovę. Psichinė sveikata veikia mąstymą, nuotaiką, elgesį ir socialinę sąveiką. Kartais būvimas psichiškai ir emociškai sveikiems LGBTI+ asmenims gali būti sudėtinga misija. Atsiskleidimas, savęs priėmimas priešiškoje aplinkoje ar net tinkamos psichinės pagalbos paieška – tai tik keletas kliūčių, su kuriomis susiduria LGBTI+ asmenys.

Kovo 27 d. kviečiame Jus į psichinės sveikatos dirbtuves, kurių metu sieksime spręsti šiuos klausimus. LGBT bendruomenės centre vyks susitikimas, kurio metu kartu su psichologe Gryte Ruzge turėsite proga aptarti svarbius LGBT+ sveikatos klausimus, tokius kaip streso valdymas, konfliktų sprendimas ar motyvacijos didinimas. Grytė Ruzgė pradės susitikimą pristatydama minėtas temas, o vėliau vyks diskusija, kurios metu dalyviai galės pasidalinti savo susirūpinimais, patirtimis ar paklausti dėl jiems kylančių abejonių.

Asociacija LGL įgyvendina 10 mėnesių projektą „Išnykstančios sienos: LGBT bendruomenės ir sąjungininkų įgalinimas Lietuvoje“, remiamą Erasmus+ programos EST (Europos savanoriška tarnyba).

logo-erasmus-plus