Biseksualių asmenų matomumo diena

  • Data: 23 Rgs 2014 Pradžia: 18:00 Vieta: LGBT* centras Pylimo g. 21, LT-01141 Vilnius
Biseksualių asmenų matomumo diena

Kaip dažnai girdite apie biseksualumą? Turbūt retai – apklausos parodė, kad biseksualūs žmonės nėra linkę atsiskleisti ir dažniausiai aplinkiniai apie tai nesužino. Rugsėjo 23 d. minėdami pasaulinę Biseksualų matomumo dieną, kviečiame visus į susitikimą-dirbtuves. Jų programoje kalbėsimės mažiau žinomomis ir aptartomis temomis, pristatysime situaciją Lietuvoje.

Vakaro programa

18:00-18:30 vakaro pradžia. Prisistatysime ir mėgausimės arbata, sausainiais, sushi.

18:30 – 18:50 Susipažinimas ir „biseksualus“ bingo žaidimas;

18:30-20:30 Interaktyvūs, informatyvūs ir įdomūs užsiėmimai šiomis temomis: biseksualių žmonių ištrynimas iš visuomenės (angl. bisexual erasure); biseksualų psichinė ir fizinė sveikata, atsiskleidimas (angl. coming-out), įvairūs „biseksualūs“ terminai ir santykių formos bei biseksualumo vieta LGBT* judėjime.

Užsiėmimai vyks lietuvių ir anglų kalbomis. Laukiame visų, net ir nusiteikusių labai skeptiškai bei mažai težinančių apie biseksualumą.

Iki susitikimo!eea grants

Šis renginys – Europos Ekonominės Erdvės finansinio mechanizmo 2009-2014 periodo NVO Programos Lietuvoje remiamo projekto „Link praktinio LGBT* teisių įgyvendinimo Lietuvoje“ dalis.

 Renginys organizuojamas pagal projektą “C.O.D.E.: Atsiverkime įvairovei ir lygybei“. Projektą remia Europos Sąjungos užimtumo ir socialinio solidarumo programa PROGRESS.

progress